Thursday, July 12, 2007

What is this all about

This blog was created to help preserve jazz music, a near- extinct musical idiom today. With the proliferation of hip-hop, electronica, sampling techniques etc, there simply is no commercial room for music played with acoustic instruments.


Jazz great Lou Donaldson in action (pic by yours truly)

I will be mostly presenting videos from my personal collection of past and present masters of this great art form.

Groove on


6 comments:

Spitogata said...

Εξαιρετική προσπάθεια!

Και νόμιζα πως είμαι η "μόνη" Jazz που ασχολείται με την Jazz σήμερα!
Υπόδειγμα και το channel στο you tube!

Keep up the good choice!

d3lta said...

Οπως βλέπετε φιλτάτη, υπάρχουν και άλλοι τζαζ (τελείως όμως) πέραν υμών.

Νάστε καλά!

mao tse tung said...

lovely file! tha eimai syxnos episkeptis. keep it up.

d3lta said...

megale timonierh,

ola ta video einai apo thn proswpikh mou syllogh, exw channel sto youtube me 450 videos and still counting, 8a tous pnixw sto jazz video!

mao tse tung said...

καταπλητική δουλειά και μπράβο για την υπομονή. στον μπλογκ μας (τραινστορμινγκ) ανεβαίνουν συχνά φουλ άλμπουμς και γώ φροντίζω για πολλά τζαζ. έχω ανεβάσει κάποια μάιλς (τα ηλεκτρικά του που είναι τα λατρεμένα μου). ρίχνε καμιά ματιά αν και νομίζω ότι δεν έχεις ανάγκη μάλλον τα έχεις όλα ;). θα σου στείλω και ένα λινκ από ένα άλλο φοβερό μπλογκ που δεν το έχω εδώ πρόχειρο. επίσης δεν είμαι ο φίλος του ολντ μπόϋ αν εννοούσες εμένα στο κόμμεντ σου. απλά είδα τον διάλογο και κατέφθασα (τζαζ γάρ...). καλή συνέχεια.

d3lta said...

ηλεκτρικό μάϊλς ανέβασα μόλις χθές στο youtube, ένα 38λεπτο απόσπασμα από την συναυλία που έδωσε στο isle of wight το 1970, free blowing session κατ' ουσίαν το οποίο ο μάϊλς ονόμασε μόλις ρωτήθηκε τον τίτλο με το γνωστό μπλαζέ του υφάκι "oh, call it anything" (λες και είχε σημασία ο τίτλος).

δυστυχώς το youtube έχει 10λεπτο χρονικό περιορισμό και η συμπίεση στα βίντεο είναι άτσαλη, οπότε τα ανεβάζω και στο dailymotion το οποίο απέχει παρασάγγας σε ποιότητα και έχει χρον. όριο 20 λεπτών.

με άλλα λόγια ετοιμάζεται πόστ με ηλεκτρικό μάϊλς σε σουπερ ντούπερ ποιότητα.

ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια.

ΥΓ δεςν και τον mclaughlin με τους remember shakti, θα σου αρέσει οπωσδήποτε ;)

ΥΓ2 παρά τους όποιους περιορισμούς του, το youtube έχει community που δεν παίζεται, θα λαμβάνω και 100 σχόλια την μέρα εκεί, έχω πήξει, τι ήθελα και έμπλεξα!